Over The Wood Label

FACEBOOK FONZIFonzi The Wood Label creëert vernieuwende en authentieke meubels voor volwassenen en kinderen. Alfons, het brein en de handen achter Fonzi The Wood Label, vertelt zijn verhaal.

‘Ik ben ooit begonnen in de scheepsinterieurbouw, maar deze branche kreeg het zwaar te verduren door de crisis. Mede om deze reden, maar vooral omdat ik door wilde leren, besloot ik me om te scholen tot meubelmaker.’ En zo geschiedde! Na zijn opleiding tot scheepsinterieurbouwer, volgde Alfons een opleiding tot meubelmaker. ‘Nadat ik mijn opleiding afrondde, heb ik twee jaar voor een meubelmaker gewerkt. Al snel merkte ik dat ik behoefte had aan meer vrijheid in mijn werk. Daar komt bij dat ik wel van een uitdaging houd.’ Alfons waagde in januari 2011 de stap: Fonzi The Wood Label was geboren.

Alfons heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hij zal daarom altijd zijn uiterste best doen om de kwaliteit van zijn meubels te waarborgen. Want uiteindelijk is er één onderdeel van zijn werk dat voor hem het allerbelangrijkste is: het enthousiasme van zijn klanten. ‘Het geeft voldoening om iets unieks te maken voor klanten waar zij jaren blij mee zijn. Daar doe ik graag mijn best voor!’

Comments are closed.